Kanoslalom is wél een Olympische sport en het past helemaal in Nederland Waterland, toch krijgt onze sporttak geen enkele steun van NOC*NSF. Ook het Watersportverbond steekt geen geld of begeleiding in de sport. We moeten alles, inclusief onze trainers, kleding en andere materialen, zelf betalen. Sponsoring is daarom noodzakelijk. Maar dat kan ook heel leuk zijn! 

 

Maatjes van Maartje

In mijn sponsorprogramma 'Maatjes van Maartje' betalen bedrijven een bijdrage van € 300,- of € 500,- per jaar. In ruil hiervoor ontvangen ze een ingelijste actiefoto van mij, krijgen ze elk kwartaal een nieuwsbrief en organiseer ik elk jaar een sponsoractiviteit. Als sponsors graag een kano-workshop willen, voor kinderen of personeelsleden, wil ik die ook heel graag verzorgen. Naast de Maatjes heb ik suppliers die mij in natura ondersteunen, twee hoofdsponsors en een bootsponsor. 

 

On-Hold

In 2019-2020 heb ik besloten om de financiele ondersteuning die ik ontvang vanuit mijn sponsorprogramma te stoppen. Ik heb niet 'geleverd', omdat de kwalificatie voor de OS van Tokyo eigenlijk geen moment dichtbij is geweest. Zonder sponsoring, maar met de morele steun die ik nog steeds voel, ga ik nu op weg naar een nieuw doel: de OS van 2024 in Parijs. 


Hoofdsponsors

Kuijpers Ecopartners, Den Bosch

Om een gebouw duurzaam te kunnen bouwen en exploiteren is duurzaam installeren noodzakelijk. Door gebruik te maken van duurzame energie zal er een energiebesparing ontstaan. De kennis op het gebied van duurzaam installeren, integraal ontwerpen en onderhoudsconcepten stel de forma Kuijpers graag ter beschikking. Kuijpers begeleidt ondernemingen bij het realiseren van praktisch toepasbare, duurzame energie oplossingen in gebouwen met eigen concepten.

Ardee, Bergen op Zoom Ardee is al meer dan 25 jaar als zelfstandig bureau betrokken bij de realisatie van zeer gevarieerde projecten in onder meer de chemische industrie, olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, scheepsbouw, ziekenhuizen en opleidingsinstituten. Ardee ondersteunt op de gebieden: engineering, ontwerp, tekenwerkzaamheden, testen, technisch en organisatorisch advies. Ardee is actief op de vakgebieden: procestechniek, werktuigbouw (piping, mechanical, HVCA), elektrotechniek, instrumentatie, meet- en regeltechniek, procesautomatisering, procesveiligheid en explosiebeheersing. 

Bootsponsor: NTS-Group, Valkenswaard

De NTS-Group helpt internationale machinebouwers hun productieproces te versnellen. Dit gebeurt met de ontwikkeling van hoogwaardige opto-mechatronische systemen, modules en componenten, die vervaardigd en geassembleerd worden in gespecialiseerde bedrijven in Nederland, Tsjechie, Singapore en China.

 

Maatjes van Maartje                                                     Suppliers
Vescom, Deurne   Fysiotherapie Ruyssenaars | vd Broek, Helmond
Driessen HRM, Helmond VLG, webhosting, Asten
ARIZA, Helmond Storytellininsports.com, Eindhoven
Assist Automatisering, Eindhoven M-Line, Uden
AAE bv, Helmond Auto Winters, Valkenswaard
Nico Berkers Kantoorefficiency, Helmond  
Makelaar de Vree, Helmond  
Deurwaarder Helmond, Helmond  
Elektro Vogels, Helmond  
N-Light BV, Helmond  
Cialona Expo, Helmond  
Complan, Eindhoven  
Franke, Helmond  
Alumero Finex Extrusions BV, Helmond