Afgelopen dinsdag mocht ik bij AAE in Helmond mijn verhaal komen vertellen. Met mijn plannen voor Tokyo 2020 weet ik dat ik continu op zoek moet naar bedrijven die mij willen ondersteunen. AAE is zo’n bedrijf waar ik een heel goed gevoel bij had. Een aantal van mijn huidige sponsors hadden mij op AAE gewezen. Toen ik me ging verdiepen in wat ze precies deden en hoe er over dit bedrijf gepraat wordt, werd mijn positieve gevoel versterkt.

En dat gebeurde ook dinsdag toen ik er was. De ontvangst, de nieuwsgierigheid naar mijn sport; het voelde meteen goed. 

AAE is ook sponsor geworden. en ben ik daar erg trots op. Trots omdat een mooi Helmonds bedrijf achter mij staat en mij ondersteunt in mijn Olympisch doel. Met die fantastische steun die ik krijg, heb ik geen hulp nodig van het NOC*NSF of van de kanobond. Gelukkig maar, want daar hoef ik niks van te verwachten. De échte, gemeende steun van mijn sponsoren, vind ik dan ook veel waardevoller. Ik hoop heel erg dat ik over vijf jaar bij hen op bezoek kan gaan met een medaille. Dat hebben ze dan helemaal verdiend.