actie 300 2Op technisch gebied heb ik de laatste twee jaar flink vooruitgang geboekt. Nu wordt het tijd om aan mijn kracht en mijn snelheid te werken. Om dat te doen ben ik afgelopen maand een samenwerking gestart met de Amerikaanse slalomtrainer Ron Lugbill.

Ron maakt mijn vaarschema’s en fysiotherapeut Bart gaat zijn krachtprogramma daar op aan laten sluiten.

Werken met meerdere, ervaren trainers bevalt me prima. Ik merk dat ik van elke trainer weer iets nieuws op pik.

Bij Pavel Kubrican in Praag gaat mijn basistechniek met sprongen vooruit, bij Jurgen Kohler in Augsburg combineer ik kracht met techniek en straks in Nottingham, waar ik eind van deze maand voor het eerste naar toe ga, train ik naar alle waarschijnlijkheid weer met een andere techniektrainer.

Ik heb zin in de winter! Een winter waar SPEED met hoofdletters geschreven gaat worden!