Afgelopen woensdag mocht ik voor de eerste keer mijn presentatie laten zien aan een groep ondernemers. Dat gebeurde bij de Rotary Helmond Regio waar ik was uitgenodigd door Bob Bloemers van hoofdsponsor Kuijpers.

Ik moet zeggen dat ik het best spannend vond. Die Rotary is best een deftige club en het ging er behoorlijk officieel aan toe. Ik had een beetje de kriebels net zoals bij een spreekbeurt.

Als ik erop terugkijk vond ik het wel erg leuk. De ondernemers waren erg geïnteresseerd in mijn sport en in de manier waarop ik mijn sport beleef.

Binnenkort ga ik nog meer van dit soort presentaties geven. De koppeling tussen mijn sport en het bedrijfsleven is van groot belang. Alleen met steun van dat bedrijfsleven kan ik mijn droom, Tokyo 2020, achterna. Ik ben goed op weg, maar weet ook dat die weg nog lang is.

Bij de volgende presentatie zijn de kriebels verdwenen, denk ik. En mocht dat niet het geval zijn, dan kan ik altijd terugvallen op die prachtige tekeningetjes die illustrator Raymond Nicholson heeft gemaakt en die mijn presentatie iets extra’s geven.

Ook interesse om mijn verhaal te horen en Ray’s tekeningen te zien? Laat het me maar weten. Ik kom graag!